top of page

Reisetips

Her kan du finne praktiske tips til din reise til Mosjøen, eller til aktiviteter og steder å se underveis i oppholdet, enten du reiser hit kun for et par dagers fiske eller ønsker å kombinere ditt opphold med andre opplevelser på Helgeland. 

Reise

Det er mange reiseveier til Vefsna og Mosjøen, som er nærmeste by. Om du ønsker å reise med bil, fly eller tog, finner du her noen tips og råd til reiseveien.

Reise med bil.

Det er greit å kjøre bil til Forsjordet. Det er gode parkeringsmuligheter og plass til flere biler på eiendommen. Det er også skiltet til Forsjordet fra E6, som gjør det enkelt å finne frem. Du finner kart og mer informasjon her.

Reise med fly til Kjærstad lufthavn.

Det blir stadig enklere å reise med fly til Kjærstad, både fra sør og nord i landet. Du flyr til Kjærstad med Widerøe, men kan bestille hele reisen enten via Widerøe, SAS eller Norwegian. Enten du reiser fra Oslo, Trondheim, Bodø eller andre steder er det nå greit å bestille hele flyreisen gjennom Widerøe. 

Her finner du mer informasjon på Widerøes egne sider. 

Reise til Mosjøen togstasjon. 

Tog fra Oslo eller Trondheim er en behagelig reisemåte. Både dagtog og natt-tog er mulig til Mosjøen. 

Mer informasjon finner du på NSB sine sider.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål angående din reise til oss. Vår kontaktinformasjon finner du her. 

Opphold på Forsjordet og i Mosjøen

Mosjøen er en by med mer å tilby enn kun fiske. Byen har en spennende historie som industriby og kan i dag by på et rikt kulturliv. Det er mange muligheter for opplevelser både på natur- og matfronten. 

Resturanter og butikker
Opplevelser og natur
Arrangementer og kulturliv
bottom of page